Coaching

Coaching kan være et meget effektivt redskab, når det anvendes rigtigt. Det primære formål er at hjælpe dig med at opdage og udnytte sit fulde potentiale.

Du vil blive udfordret, motiveret og støttet i at nå dine ønskede resultater for at få de helt afgørende detaljer på plads. Detaljer der gør, at du f.eks. bliver mentalt endnu bedre i de afgørende sekunder, hvor det er op til DIG at vinde kampen. Eller hvor du mentalt har brug for at kunne bevare en skarp motivation og gejst i skadesperioder eller perioder, hvor du ikke får fuld spilletid.

Ved at stille de rigtige og vigtige spørgsmål kan vi give dig indsigt i, og bevidsthed om, de vaner og mønstre, der støtter eller forhindrer din vej til målet. Vi hjælper dig med at skabe klarhed, ændre dine strategier og fastholde dit fokus, så vejen til målet bliver så positiv, målrettet og udviklende som muligt.

Vi hjælper også forældrene til unge der dyrker elitesport, de kan få brug for sparring når de har fuldt deres børn gennem hele livet og har brug for de rigtige værktøjer til at nå hen til målet.

  • Samtaler
  • Træningsmetoder
  • Mentale styrke
  • Ambitioner

Copyright © 2016 Sport Star Management by Keep Holding. All Rights Reserved